IniciNoticiesCulturaTret de sortida de La Mirada del poeta 2017 amb la xerrada...

Tret de sortida de La Mirada del poeta 2017 amb la xerrada de l’escriptor Francesc Parcerisas

lamiradadelpoeta2017_xerradaParcerisasAquest 2017, La Mirada del poeta arriba a la cinquena edició i durant el mes de maig i juny és quan tindran lloc el gruix central d’activitats d’aquest projecte, centrat enguany en l’escriptor Francesc Parcerisas i la seva obra L’edat d’or (Barcelona: Quaderns Crema, 1983).

Com a tret de sortida, aquesta tarda, Francesc Parcerisas serà l’encarregat d’obrir el projecte amb una xerrada que realitzarà a les 19:00h al Teatre Clavé de Tordera. L’acte és gratuït i obert a tothom i serà el punt de partida d’unes setmanes d’activitat, que es clouran el divendres 2 de juny amb l’acte central de La Mirada del poeta, una passejada poètica per diversos indrets de Tordera durant la qual tindran lloc diverses intervencions artístiques centrades, totes elles, en l’obra de Parcerisas.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera i l’Institut Tordària, que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES