IniciNoticiesEducacióS’obre la convocatòria de beques menjador i llibres escolars

S’obre la convocatòria de beques menjador i llibres escolars

menjadorescolarL’ajuntament de Tordera ha obert la convocatòria de les beques de llibres pel curs 2017-2018. Aquesta està oberta als alumnes de P3, P4 i P5, Educació Primària i Secundària, i que estiguin empadronats a Tordera.

La sol·licitud es pot recollir a l’Oficina d’atenció al Ciutadà (OAC) o a Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera. També es pot descarregar a la documentació que s’ adjunta a www.tordera.cat 

El període per presentar la Sol·licitud d’ajut econòmic per a l’adquisició de llibres escolars, llicències digitals i material escolar pel curs 2017-2018, és del 15 de maig al 8 de juny de 2017 i s’ha d’entregar a l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC).

El consistori també ha obert la convocatòria de les beques menjador del curs 2017 pels alumnes de P3, P4 i P5, educació primària i educació secundària. Els ajuts van adreçats als alumnes escolaritzats a Tordera i als alumnes empadronats a Tordera i escolaritzats al Maresme.

Cal demanar dia i hora al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera i el dia de l’entrevista s’ha de portar la documentació requerida. La convocatòria finalitzarà el 8 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES