La biblioteca de Tordera celebra la revetlla de Sant Jordi


revetlla_sant_jordi_2017El Servei de Biblioteques celebra enguany la cinquena edició de la Revetlla de Sant Jordi, La festa dels llibres, la lectura i les biblioteques que esdevé el 21 d’abril a les biblioteques d’arreu de Catalunya. A Tordera es faran dues activitats. D’una banda, A les 18:00h un taller de haikús il·lustrats, a càrrec de Mireia Córdova. El taller s’adreça a nens i nenes a partir de 7 anys i per assistir-hi també es demana inscripció prèvia.

D’altra banda, a les 21:00h tindrà lloc l’espectacle Llibràlegs. Diàlegs teatrals amb els llibres com a rerefons. Una producció d’O Tempo Voa Teatre, i cal recollir invitació. En dóna detalls la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

biblio st jordi

Totes les activitats es realitzaran a les instal·lacions de la biblioteca de Tordera.