IniciNoticiesSocietat ELS MOSSOS D'ESQUADRA DETENEN A TORDERA UN INDIVIDU PER PRESUMPTE DELICTE...

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DETENEN A TORDERA UN INDIVIDU PER PRESUMPTE DELICTE DE TINENÇA IL·LÍCITA D’ARMES, FALSIFICACIÓ DE MONEDA I D’UNA FALTA DE ESTAFA.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge a Tordera Mariusz S, de 31 anys i nat a Polònia, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes i falsificació de moneda, i d’una falta de estafa.
La matinada del diumenge, al 088 dels Mossos d’Esquadra, es va rebre una trucada denunciant que un client d’un Club de Tordera havia intentat pagar unes consumicions amb bitllets presumptament falsos. Una patrulla d’agents de la Unitat de Pineda de Mar es va adreçar fins al Club.
El Mossos van parlar amb un responsable del local, que els va indicar que el client havia fugit en assabentar-se que la policia estava de camí. La dotació va iniciar una recerca pels voltants del Club. La patrulla va trobar el denunciant al terrat, al qual va accedir per una finestra. Un dels cambrers va informar als agents que el detingut havia intentat abonar el compte, que pujava 151 euros, amb dos bitllets de 100 euros. Aquests segurament eren falsos ja que així ho indicava una màquina de comprovar bitllets que hi havia al local. Els Mossos van detenir Mariusz S com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de moneda i d’una falta de estafa.
El detingut va ser traslladat a les dependències policials de Pineda de Mar. De les diligències policials que es van realitzar es va confirmar que el Sr. Mariusz havia estat detingut per la Policia Local de Malgrat de Mar, dos dies abans per un fet similar. També es va saber que aquesta persona es trobava allotjada en un hotel de Malgrat de Mar.
El mateix dia una dotació policial es va adreçar a l’esmentat hotel per recollir els efectes personals del detingut. Entre aquests efectes es va trobar una pistola i un revolver amb una bossa de munició, un passaport, 77 bitllets de 20 euros falsos i bitllets de curs legal. Amb motiu de la trobada de les dues pistoles, MS va quedar detingut finalment com presumpte autor d’un delicte de tinença il·legal d’armes, falsificació de moneda i efectes timbrats i d’una falta d’estafa.

ÚLTIMES NOTÍCIES