Aquest vespre el sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera jugarà a casa


ceebLa jornada esportiva pels primers equips torderencs comença avui al vespre. El sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera disputa el seu partit com a local al Pavelló dels Països Catalans a partir de les 21:30 contra l’Igualada. Si les torderenques no aconsegueixen un triomf, matemàticament perdran la categoria. Aquest duel el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

El dissabte serà el torn pel conjunt masculí de la mateixa entitat. Afronten el derbi de la segona catalana masculina a la pista del Muralla Òptica Blanes. Aquest partit es disputarà a les 17:45h a la Ciutat Esportiva de Blanes.

El diumenge tancarà el cap de setmana esportiu, el CFTordera al camp del Malgrat. El derbi de la tercera catalana serà decisiu pels malgratencs ja que tenen molt a prop les posicions del descens, en canvi l’equip groc i vermell ja té assegurada la categoria des de fa setmanes. Aquest enfrontament el podreu seguir en directe a partir de les 17:30 per Ràdio Tordera. El Club Patí Tordera una jornada més li toca descansar a la primera nacional espanyola.