IniciNoticiesPolíticaSalut destinarà 200.000 euros a contractar personal al CAP de Tordera

Salut destinarà 200.000 euros a contractar personal al CAP de Tordera

captorderaEl Departament de Salut destinarà per aquest any 13 milions d’euros més a 155 Equips d’Atenció Primària que, segons el nou model de finançament impulsat per l’administració a partir d’un nou càlcul de l’índex de privació, actualment reben menys del que se’ls hauria d’assignar. D’aquest 13 MEUR, 12,5 seran per a contractar nou personal i donar un millor servei a aquests caps i ambulatoris habitualment situats en zones més desfavorides socioeconòmicament. A l’ambulatori de Tordera es destinaran 200.000 euros a l’increment de dotació de professionals. Ho explica el conseller de salut, Toni Comin.

diners CAP

Cada ambulatori tindrà autonomia per a determinar quins perfils de professionals considera més adients per a garantir la millora d’atenció a la població. Aquests equips reforçaran les intervencions comunitàries.

L’increment pressupostari per a aquests equips s’allargarà durant 5 anys, i amb aquest període de temps es calcula que els ambulatoris i CAPs en actiu ja hauran recuperat el diferencial econòmic que els separa de la resta.

ÚLTIMES NOTÍCIES