IniciNoticiesEsportsArriba el tram final decisiu pels primers equips torderencs

Arriba el tram final decisiu pels primers equips torderencs

camp futbolNormalment després de l’aturada de setmana santa, els primers equips i la majoria de les entitats esportives, comencen a enfocar el tram final del curs. El CFTordera que milita a la categoria de la tercera catalana dins del grup 16 és el conjunt que es troba més tranquil ara mateix. Amb la permanència ja assegurada i sense poder lluitar per l’ascens, l’Eduard Masmiquel comença a donar minuts a joves juvenils de la casa i a planificar aquestes últimes sis jornades sense cap pressió.

El Club Patí Tordera encara no té assegurada la seva permanència a la primera nacional espanyola. Els torderencs han passat de poder lluitar per pujar, a no tenir assegurada la categoria. A tant sols tres partits pel final (un a casa i dos a fora), es troben a sis punts de la tercera posició i a sis punts del descens. Amb una victòria en els propers partits s’assegurarien la seva presència l’any que ve.

Els equips sèniors del CEEB Tordera són els que tenen el futur més complicat. L’equip femení no depèn d’ell mateix per poder seguir a Copa Catalunya i el seu descens directe a primera catalana està gairebé certificat. El segona catalana masculina també ho té força negre i actualment és l’últim classificat de la lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES