IniciNoticiesCulturaEl fotoclub Tordera organitza la setena edició del concurs de fotografia de...

El fotoclub Tordera organitza la setena edició del concurs de fotografia de la fira

logo-fotoclubL’entitat Fotoclub Tordera escalfa motors per la Fira del Ram 2017. Enguany, es durà a terme el 7è concurs de fotografia de la fira.

El període d’entrega de les fotografies del concurs de la Fira Mercat del Ram s’allargarà fins el dia 21 d’abril. El dia 23 d’abril hi haurà el fallo del jurat, on es decidiran les fotografies guanyadores.

Cada participant podrà presentar al concurs un total de dues fotografies, que poden ser tant en blanc i negre com en color. Les fotos hauran de ser preses en el recinte del Parc Prudenci Bertrana, que és on es celebra la fira, o bé pels voltants de l’esmentat parc, amb motius que hagin estat instal·lats per a la fira en qüestió, i han de ser d’aquest any 2017 i no podrà ser un fotomuntatge. El president del fotoclub, Xavier Llop ens dóna detalls de les bases del concurs.

fotoclub

L’entrega es pot fer en mà al mateix ajuntament de Tordera o al local de Fotoclub Tordera al carrer Sant Antoni,9 segon pis.

El lliurament de premis, serà el 13 de Maig al local de l’ entitat, a les 7 de la tarda. Les fotografies s’exposaran del 26 d’abril al 5 de maig a la biblioteca. Es pot demanar informació suplementària per resoldre qualsevol dubte al correu electrònic: concursfotoclubtordera@gmail.com

ÚLTIMES NOTÍCIES