IniciNoticiesEsportsTots els primers equips torderencs jugaran a casa i el CPTordera per...

Tots els primers equips torderencs jugaran a casa i el CPTordera per partida doble

hoquei 25 26 marcAquest proper cap de setmana no caldrà que agafeu cap cotxe per poder gaudir dels partits dels primers equips torderencs. De fet, tots ells jugaran com a locals a les instal·lacions esportives torderenques. El dissabte a les 17:00h de la tarda amb canvi d’horari i de dia, el CFTordera disputarà la seva jornada de la tercera catalana de futbol al municipal d’esports. Rebran la visita del Tossa, el líder de la lliga. Un partit atractiu que podreu seguir per la 107.1FM.

El primer equip del Club Patí Tordera disputarà dos partits aquest proper cap de setmana. A les 20:30h del dissabte rebran la visita del Sant Cugat amb la jornada que correspon de la primera nacional espanyola. I el diumenge a les 12:30h, partit avançat contra el Raspeig. Els dos duels es jugaran al parroquial i els podreu seguir amb l’equip de Som Club Patí Tordera de Ràdio Tordera.

El diumenge a les 12:15h serà el torn pel sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana. Rebran la visita del CB Tona al pavelló dels Països Catalans. El sènior femení de Copa Catalunya jugarà el seu partit també el diumenge però a les 17:15h i el rival a batre per les torderenques serà el Tarragona Bàsquet.

ÚLTIMES NOTÍCIES