IniciNoticiesEducacióComença el període de preinscripció per al curs 2017-2018

Comença el període de preinscripció per al curs 2017-2018

preinscripcioEl període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2017-2018 als centres públics i concertats de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria -és a dir, de P3 fins a 4t d’ESO, dels tres als 16 anys- han començat aquest dijous. Els familiars podran presentar els papers fins al 4 d’abril al centre demanat en primer lloc.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne, però s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres (10 com a màxim) per ordre de preferència. Enguany, el Departament ha inclòs tres novetats en les preinscripcions escolars. La més important és que si el Ensenyament detecta que una família ha presentat dades que no són reals durant la preinscripció per optar a un lloc que no li toca, es considerarà frau i comportarà la pèrdua de la plaça obtinguda. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

angel preinscripcions 1

Una altra novetat és que els centres publicaran la llista dels nous alumnes admesos i de les vacants que hagin quedat.

I per primera vegada també, a les llistes d’espera dels centres constaran les sol·licituds que s’hagin demanat com a primera opció però també les que s’hagin demanat en segona, tercera o quarta opció.

El formulari de sol·licitud i la documentació s’han de presentar al centre demanat en primer lloc. Àngel Pous recorda que a Tordera no hi haurà cap canvi a nivell d’escolarització respecte cursos anteriors.

angel preinscripcions 2

Les preincripcions s’allargaran fins al 4 d’abril. La matriculació es farà el juny. Del 12 al 16 es podran matricular els alumnes d’infantil, primària i 1er d’ESO i del 26 al 30 de juny els estudiants de segon, tercer i quart d’ESO.

ÚLTIMES NOTÍCIES