La diputació destina 17.000 euros a la llar d’infants municipal


03244La Diputació de Barcelona ha aprovat, destinar 9,4 milions d’euros a les llars d’infants municipals, amb la finalitat de contribuir a finançar les despeses dels ajuntaments i les entitats municipals descentralitzades. En aquesta sentit, la Diputació promou el sosteniment de les llars d’infants de titularitat pública, la garantia de la cobertura dels costos de funcionament d’aquests centres i el finançament de les places.

El suport a les llars d’infants municipals s’emmarca dins el Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. A Tordera es destinarà una partida de 17.000 euros a la llar d’infants El Niu que ofereix ensenyament infantil (no obligatori) -Llar 0, 1 i 2-. Les instal·lacions de la llar municipal, gestionada per la Fundació Pere Tarrés, està ubicada al carrer Eduardo Torroja, número 14.