Aquest proper cap de setmana el CFTordera és l’únic primer equip que juga a casa


camp futbolEl dissabte obrirà la jornada el sènior masculí del CEEB Tordera masculí immers en una bona ratxa de resultats. En aquesta jornada de la segona catalana visiten la pista del CESET Santa Eugenia de Girona a les 17:30h. El sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera visita la pista del Granollers amb cap marge d’error si vol seguir una temporada més a la mateixa categoria. En aquesta segona fase de permanència no han sumat cap triomf. El duel femení serà a les 19:15h i el podreu seguir per la 107.1FM.

El Club Patí Tordera viatja fins a Grado (Astúries) per afrontar el cap de setmana de la primera nacional espanyola d’hoquei. Sens dubte, és el partit de la jornada entre el quart i el cinquè classificat. Qui s’emporti la victòria aconseguirà endollar-se a la part de dalt i fins i tot podria dormir dins de les posicions d’ascens. Aquest enfrontament tant important es jugarà a les 20:30h i serà retransmès per en Xavi Serra que es desplaça amb l’equip fins a terres asturianes. Els torderencs tenen la baixa de l’Adrià Martos Sais que es va trencar l’escafoide del braç esquerra durant el partit contra el FCBarcelona de la setmana passada i el temps estimat de baixa no es segur però es podria allargar fins als dos mesos.

El CFTordera tancarà el cap de setmana esportiu pels primers equips torderencs al municipal d’esports. Reben la visita del Mont-Ras, el diumenge a les 16:30h, partit que el podreu viure per la nostra sintonia.

Els grocs i vermells venen de sumar un punt ahir al vespre al camp del Vilartagues amb el partit aplaçat de la jornada 18. Els homes entrenats per l’Eduard Masmiquel no van començar gens encertats i van encaixar dos gols durant la primera part. A la represa els torderencs seguien amb la mateixa línia i van veure com els locals feien el tercer. Al minut 68 el resultat era de 3-0 advers fins que el CFTordera va canviar el seu joc, va reaccionar i va remuntar el partit fins al 3-3 sumant un punt vital per establir-se a la part alta de la tercera catalana. Ara mateix són quarts a tant sols dos punts del tercer, l’Sporting Vidrerenca.