IniciNoticiesSocietat TORDERA ACOLLIRÀ AQUEST DIJOUS UNA TROBADA DE INFERMERES I BRANCADIES DE...

TORDERA ACOLLIRÀ AQUEST DIJOUS UNA TROBADA DE INFERMERES I BRANCADIES DE L’HOSPITALITAT DE LA MARE DE DEU DE LOURDES. AQUEST COL·LECTIU TÉ PER OBJECTIU CUIDAR PERSONES MALALTES O DISCAPACITADES QUE ACUDEIXEN AL SANTUARI.

Tordera serà escenari dijous 12 d’octubre, de la 42ena trobada de infermeres i brancadies de l’hospitalitat de la mare de deu de Lourdes. Aquest col·lectiu de persones té per objectiu l’atenció i promoció integral de persones malaltes o discapacitades, que acudeixen en el santuari de Lourdes.

Els organitzadors calculen que unes 400 persones participaran dijous a Tordera, en aquesta trobada que comptarà amb diverses activitats.
A les 11 del matí, es celebrarà una missa a la parròquia de Sant Esteve amb la presència del bisbe de Girona, Carles Soler. A dos quarts de 1, audició de sardanes a la plaça a càrrec de la cobla ciutat de Mataró. En cas de pluja aquest acte es celebraria a la pista coberta de l’amistat. Finalment, a dos quarts de 3, dinar de germanor en un restaurant de Tordera.

La trobada de infermeres i brancadies de l’hospitalitat de la mare de deu de Lourdes, es porta a terme cada any en diferents poblacions de tot Catalunya. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’ajuntament de Tordera i l’associació la nostra dansa.

ÚLTIMES NOTÍCIES