IniciNoticiesEsportsMés de 1000 persones assisteixen al VIIè Raid de Tordera

Més de 1000 persones assisteixen al VIIè Raid de Tordera

raid torderaEl Parc Prudenci Bertrana i els seus voltants van acollir aquest passat cap de setmana la setena edició de la prova d’elit de cavalls “Raid de Tordera”. Entre participants, organitzadors i assistents a l’esdeveniment, més de mil persones han passat en el marc de l’activitat esportiva. Segons el director de la prova, Joan Rodriguez, és la primera vegada que reben a tants assistents com a públic i curiosos per la prova i comenta que això és el que intenten any rere any, poder obrir el raid als ciutadans de Tordera i que ells també es puguin interessar per aquest.

Rodriguez raid 1

A nivell esportiu un dels noms propis destacats del raid ha estat novament la Maria Álvarez. Està considerada una de les millors genets del món. En el seu palmarès cal destacar que ha estat dues vegades campiona del Món i dues vegades Campiona d’Europa. Ella va ser la guanyadora de la prova reina dels 160km.

Rodriguez raid 2

Aquest passat cap de setmana uns 140 cavalls van competir a les diferents proves i la seva procedència era ben diversa: Eslovàquia, Rússia, Irlanda, Jordània Dubai, Bèlgica, Espanya i també França són les destinacions dels genets. Escoltem a Joan Rodriguez.

Rodriguez raid 3

El Parc Prudenci Bertrana acollirà a finals del mes d’Abril la prova oficial del Campionat d’Espanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES