IniciNoticiesEducacióJornada per parlar sobre educació aquest dissabte a l'escola Vedruna

Jornada per parlar sobre educació aquest dissabte a l’escola Vedruna

Logo edcampUn grup de mestres de Tordera han organitzat aquest dissabte 11 de març a l’escola Vedruna una jornada educativa amb el nom d’Edcamp Tordera, que compta amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill. L’objectiu de la trobada és crear un espai de debat per a apassionats de l’educació per compartir experiències, coneixements i inquietuds. Ho explica Ester Casanovas, directora de l’escola Vedruna Tordera.

edcamp 1

La metodologia dels Edcamps es basa en l’aprenentatge entre iguals, la conversa i l’intercanvi de coneixements i experiències. La jornada es desenvoluparà entre les 8:45 i les 14:00h. A l’arribada, les persones inscrites proposaran els temes a tractar, que s’agruparan per àrees.

edcamp 2

Hi ha previstes tres sessions de debat, d’una hora cadascuna, que autogestionaran els participants.  El lema de la jornada serà “Tordera tots junts eduquem”. En aquest sentit, Ester Casanovas apunta que l’Edcamp no només està obert a mestres sinó a tota la societat torderenca.

edcamp 3

La inscripció és gratuïta i es pot fer al web edcamp.educaciodema.cat o bé el mateix dia de la jornada educativa a l’escola Vedruna.

ÚLTIMES NOTÍCIES