IniciNoticiesRegidoriesEs posa en marxa el Mes de la Salut de Tordera

Es posa en marxa el Mes de la Salut de Tordera

mes_salutL’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mesos de març i abril, un nou cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició dhàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social. La regidora de sanitat, Bàrbara Vergés ens avança els objectius d’aquest mes de la salut.

mes de salut 1

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc des del 2 de març fins al 20 d’abril i entre les quals hi destaquen xerrades, exposicions, caminades, la marató de donació de sang, tallers i cursos formatius. Bàrbara Vergés apunta que les activitats s’adrecen a persones de totes les edats.

mes de salut 2

Per la setmana vinent el Dimarts 7 de març, a les 19:00 hores es prepara la xerrada “Alimentació en la primera infància” a càrrec de la Doctora Aubanell, a la biblioteca ; El dimecres, coincidint amb el dia de la dona es farà una lectura de contes per a adults titulada “Mirall Endins” a càrrec de EnTàndem Teatre, a les 20h a la biblioteca. El divendres 10 de Març, al casal de joves es farà la xerrada sobre l’aprofitament segur del menjar i la lluita contra el malbaratament alimentari, a càrrec de Carlos Solans de l’Agència de Salut Pública, a les 11:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES