IniciNoticiesPolítica L'AJUNTAMENT DE TORDERA NO APUJARÀ L'ANY VINENT LES ORDENANCES I TAXES...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA NO APUJARÀ L’ANY VINENT LES ORDENANCES I TAXES MUNICIPALS. EL GOVERN JUSTIFICA L’ACTUACIÓ DAVANT LA BONANÇA ECONÒMICA QUE VIU EL MUNICIPI.

El ple de l’ajuntament de Tordera va aprovar ahir les ordenances fiscals per l’any vinent. L’acord no preveu cap augment en les taxes i sí bonificacions, com descomptes als jubilats i les famílies nombroses en l’ús de la piscina i la reducció dels preus davant l’entrada en funcionament d’un nou servei de transport públic; a més d’ajustos administratius per adaptar-se a la legislació vigent com pot ser la fiscalització de l’ús que les empreses de telefonia fan del sòl del municipi. Una de les poques novetats serà l’aplicació d’un segell verd en l’impost de construcció que bonificarà les actuacions que vetllin pel medi ambient.
El portaveu d’ERC, Bernat Costas, va titllar d’electoralista la proposta de no apujar els impostos i taxes municipals. 
El regidor del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, recordava que els darrers anys s’havia apujat molt les ordenances i taxes municipals, i que era necessari no incrementar més la despesa dels ciutadans.
El regidor del PSC, Josep Romaguera, va assegurar que l’actuació del govern municipal no és casualitat i que arriba lligada a la proximitat de les eleccions municipals.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va assegurar que en els darrers tres anys només s’havia apujat les taxes i l’impost de construcció. Garcia, va reiterar que la proposta de no apujar els impostos i taxes no té res a veure amb les pròximes eleccions municipals.

Amb les ordenances i taxes aprovades, el govern intentarà portar a votació del ple el pressupost de l’any 2007 abans de finalitzar l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES