IniciNoticiesSocietat COMENCEN LES OBRES A TORDERA PARC PER RECUPERAR ELS ACCESSOS A...

COMENCEN LES OBRES A TORDERA PARC PER RECUPERAR ELS ACCESSOS A LA URBANITZACIÓ DES DE L’N-II DESPRÉS QUE FOMENT ELS ANUL·LÉS.

Els prop de 300 veïns de la urbanització Tordera Parc, als afores del municipi, tornaran a recuperar l’entrada i sortida habituals a aquest nucli des de l’N-II després que el Ministeri de Foment decidís prohibir-los pel perill que suposaven. El Nadal passat, l’Estat va pintar una línia contínua a la carretera N-II a l’altura de l’entrada de la urbanització, perquè segons un informe de la direcció general de Trànsit, aquest era un dels punts negres de la xarxa en nombre d’accidents.
Des de llavors, si els conductors de la zona volien accedir a les seves cases ho havien de fer a través d’una altra urbanització, Terra Brava, situada a uns 500 metres més enllà en sentit Girona. Les queixes dels veïns a l’Ajuntament de Tordera van ser trameses a Foment, que es va veure obligat a trobar una solució menys molesta per als afectats. En aquest sentit, la resposta de Foment ha estat plantejar un projecte que millora l’entrada en sentit Barcelona i habilita el carril central de l’N-II perquè els cotxes puguin entrar i sortir en sentit Girona. Les obres comporten l’expropiació d’unes terres al costat de l’entrada habitual a Tordera Parc. Expropiació que ha hagut d’assumir directament l’Ajuntament a través d’una partida de 60.000 euros.

Quan l’actuació estigui enllestida, els veïns de Tordera Parc tan sols hauran d’estar pendents d’un carril per sortir a l’N-II, perquè el del mig només servirà per incorporar-se a la via. Les màquines ja han començat a treballar a l’entrada de la urbanització i està previst que el Ministeri de Foment enllesteixi les obres abans d’acabar l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES