IniciNoticiesSocietat RÀDIO TORDERA PRESENTA ELS PROGRAMES "BON DIA MENUTS" I "LA TERCERA...

RÀDIO TORDERA PRESENTA ELS PROGRAMES “BON DIA MENUTS” I “LA TERCERA HORA” EN ELS PREMIS ROSALIA ROVIRA DE COMUNICACIÓ, PROMOGUTS PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA. EL VEREDICTE DEL JURAT ES FARÀ PÚBLIC A MITJANS MARÇ.

Ràdio Tordera presentarà aquest any, dos programes en els premis de comunicació Rosalia Rovira, promoguts per la diputació de Barcelona. L’any passat, el programa infantil de Ràdio Tordera “Bon dia Menuts” va ser finalista en aquest mateix certamen.
Enguany, l’emissora municipal tornarà a presentar dins la categoria de millor programa d’entreteniment, magazín o de ficció, el programa infantil “Bon Dia Menuts”, que s’emet de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí.
Ràdio Tordera també optarà al premi de millor programa de caràcter informatiu o divulgatiu amb el magazine matinal “La tercera hora”, que s’emet cada dia de 11 a 1 del migdia.
Els premis Rosalia Rovira premien els millors programes de les emissores municipals de tot Catalunya. El veredicte del jurat es farà públic en el decurs de la festa de la comunicació local, que se celebrarà en una localitat per determinar durant la segona quinzena del mes de març de 2007.

ÚLTIMES NOTÍCIES