IniciNoticiesCulturaL’espectacle "El Elefantito", a càrrec d’en Bruno Cappagli, arriba des d’Itàlia fins...

L’espectacle “El Elefantito”, a càrrec d’en Bruno Cappagli, arriba des d’Itàlia fins a Tordera en el si de la programació escolar

elelefantito_teatreclave_0Fins divendres, uns 600 alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de l’ Alt Maresme assistiran al Teatre Clavé com a públic a l’espectacle El Elefantito amb segell de La Baracca, teatre de Bolonya especialitzar en teatre per a infants i joves. L’espectacle està creat a partir d’un conte de R. Kipling i explica la història d’un elefant que, gràcies a la seva imaginació, s’escapa de l’avorriment que li suposa haver d’encarregar-se de rentar les mitges i els mitjons de tota la seva família.

El Elefantito s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. En total, prop de 9.500 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES