IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla del Mercat d’olis i vins nous...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla del Mercat d’olis i vins nous que es pot visitar avui al mirador de la Plaça de l’Ajuntament

Mercat Olis Vins

L’Info Mercat és l’espai dels Serveis Informatius de Ràdio Tordera dedicat al mercat dominical del nostre municipi.

Si t’agraden els olis i els vins nous o t’agrada tastar productes exclusius, no pots deixar d’anar avui al mercat. El motiu és que aquest matí el mirador de la Plaça de l’Ajuntament acull el Mercat d’olis i vins nous. És un espai temàtic dedicat als productes gourmet, organitzat per l’Àrea de Mercats de l’Ajuntament de Tordera i l’empresa Eixmedia. L’objectiu és atraure nous públics al mercat dels diumenges.

Hem parlat amb el Josep Maria Rieroles, responsable d’Eixmedia, l’empresa coordinadora d’aquesta activitat. Rieroles ens ha explicat que els productes que es podran trobar a les parades són de collites d’aquesta passada tardor i ha destacat que són productes nacionals.

rieroles mercat 1

En aquest sentit, el Josep Maria ha detallat les diferents parades d’olis d’oliva i vins que podrem trobar al Mirador durant el matí.

rieroles mercat 2

A més, les parades oferiran a tots els visitants que s’apropin al mirador tasts gratuïts d’aquests productes gourmet.

rieroles mercat 3

Per altra banda, Josep Maria Rieroles, responsable d’Eixmedia, espera que el temps respecti l’activitat. També s’ha mostrat content amb la predisposició de l’Ajuntament torderenc a innovar en el mercat i apostar per productes de qualitat.

rieroles mercat 4

El Mercat d’olis i vins nous es pot visitar aquest matí al mirador de la Plaça de l’Església. Es tracta d’una fira temàtica puntual. Tot i això, l’Ajuntament ja treballa per organitzar properament mercats d’altres temàtiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES