IniciNoticiesSocietat LA MANCA DE COMUNICACIÓ ENTRE UNA PARELLA DE LA TERCERA EDAT...

LA MANCA DE COMUNICACIÓ ENTRE UNA PARELLA DE LA TERCERA EDAT MOBILITZA ELS SERVEIS D’EMERGENCIA MUNICIPALS I AUTONÒMICS, PER UNA SUPOSADA DESAPARICIÓ.

El serveis d’emergència municipals i autonòmics es van mobilitzar ahir al migdia en la localització d’una persona de la tercera edat, de la qual s’havia denunciat la seva desaparició.
Segons van informar els mossos d’esquadra, els fets van passar ahir, quan un matrimoni de la tercera edat, que estaven passant un dia en el mercat de Tordera, es van separar i no es van tornar a trobar. A partir d’aquí, el marit va denunciar la desaparició de la seva dona, fet que va mobilitzar durant prop de 3 hores efectius dels mossos d’esquadra, policia local, bombers i un helicòpter del departament d’emergències de la generalitat. La recerca va finalitzar, quan es va descobrir que la dona s’havia dirigit, pel seu propi peu, al seu domicili sense previ avís. Un desenllaç que confirma que una bona comunicació entre el matrimoni hagués evitat la mobilització dels serveis d’emergències i la curiositats de molts veïns de la població davant la presencia d’un helicòpter volant a poca alçada.

ÚLTIMES NOTÍCIES