IniciNoticiesEntitats UNA TRENTENA D'ENTITATS DE TORDERA ES REUNEIXEN AMB L'AJUNTAMENT PER PARTICIPAR...

UNA TRENTENA D’ENTITATS DE TORDERA ES REUNEIXEN AMB L’AJUNTAMENT PER PARTICIPAR EN L’ELABORACIÓ DEL PRESSUPOST DE L’ANY VINENT.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, la regidora d’hisenda, Silvia Català i el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens es van reunir ahir amb els representants de les entitats locals, en un acte al teatre clavé, per començar a elaborar el pressupost per l’any vinent.
La trobada va servir per conèixer les principals necessitats de les entitats, i estudiar la possibilitat que s’incloguin en el pressupost per l’any 2007. En total, una trentena d’entitats van participar en aquesta reunió.
El regidor convergent, assegura que el proper pas serà iniciar converses amb els partits de l’oposició, per intentar consensuar els màxims acords possibles.
L’objectiu del govern, es que el pressupost es converteixi en una eina oberta i participativa, en la qual s’hi trobin implicats els diferents sectors socials del municipi. L’ajuntament confia que el pressupost municipal del 2007, es pugui aprovar abans de finalitzar l’any.

ÚLTIMES NOTÍCIES