IniciNoticiesEsportsPer un 2017 amb més estabilitat i bons resultats pels equips torderencs

Per un 2017 amb més estabilitat i bons resultats pels equips torderencs

16-0010Amb l’inici del nou any algunes entitats esportives torderenques comencen a valorar com els hi està funcionant el curs esportiu fins ara. Alguns dels seus primers equips arriben a la meitat de la temporada i nosaltres analitzem la seva trajectòria. En el cas del Club Futbol Tordera que milita a la tercera catalana, l’equip actualment està acabant d’adaptar-se al estil de joc que intenta instaurar el tècnic Eduard Masmiquel i que amb l’ajuda de joves torderencs de la casa conjuntament amb els jugadors que ja porten temps al primer equip, intenten crear una mescla que de moment els hi està funcionant. El CEEB Tordera demana pel 2017 una total i absoluta estabilitat per a tots els equips del club i especialment pels equips de dalt. El Nadal tampoc ha estat tranquil per a ells, amb diversos canvis que de moment no asseguren un futur estable per a l’entitat basquetbolista que busca poder tenir dos peus forts a terra amb l’entrada de la nova junta. El Club Patí Tordera per la seva banda segueix amb la línia ascendent. De moment el seu objectiu de poder  lluitar fins al final de temporada per l’ascens desitjat a la categoria reina de l’hoquei, segueix dins dels plans de la coordinació i junta directiva. Una de les assignatures pendents que tindrien, seria poder tornar a recuperar el bon aspecte de les graderies que en temporades anterior si havien aconseguit omplir el parroquial. El Futsal Tordera amb l’entrada del nou entrenador per a l’equip de la primera nacional catalana, en principi hauria d’anar més tranquil per poder aconseguir més bons resultats amb les cites esportives que els marca el calendari.

Tant per a l’Athletic Club Tordera Parc, el Club Twirling Vila de Tordera o per l’Associació del rugbi La Tordera aquest any nou, ha de servir per acabar-se de consolidar dins del món esportiu local seguint la tendència de creixement que porten als darrers anys. El Club de Bitlles de la Penya del Bistec, la Bitlla Atòmica o els clubs de petanca tenen com a objectiu seguir amb el bon nivell que demostren, i el Club de Patinatge Artístic Tordera segueix preparant el seu festival previst per dissabte 28 de gener.

De cara al bon temps les activitats ja agafaran un altre tipus de rol més exterior com és el cas de la diada esportiva escolar, Trail les bruixes, el Memorial Barceló que arribarà a la seva vintena edició o els campions de futbito d’estiu entre d’altres…

ÚLTIMES NOTÍCIES