IniciNoticiesSocietatL'AJUNTAMENT DE TORDERA CONSTRUIRÀ AQUEST 2007 UNA NOVA CASERNA PER LA POLICIA...

L'AJUNTAMENT DE TORDERA CONSTRUIRÀ AQUEST 2007 UNA NOVA CASERNA PER LA POLICIA LOCAL, AL COSTAT DE LA NOVA PISCINA COBERTA MUNICIPAL.

L’actual comissaria de Policia Municipal de Tordera serà substituïda per una de nova que s’erigirà a l’entrada del municipi per la via de la carretera de Fogars de la Selva, prop de la zona on s’emplaça la nova piscina coberta de la localitat. Aquesta és una de les inversions cabdals que el municipi va aprovar en el decurs del darrer plenari municipal, celebrat el passat 22 de desembre. El projecte de la comissaria, que està en fase d’elaboració preveu que l’equipament tindrà unes dimensions suficients per a una futura plantilla de 60 agents policials, que és la xifra d’efectius que espera assolir Tordera en el termini d’uns cinc anys. Actualment en consten 30, i durant el plenari municipal es va aprovar la convocatòria de vuit places més.
El cost total de l’equipament estarà entre el milió i el milió i mig d’euros i les obres s’iniciaran durant el 2007, un cop elaborat el projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES