IniciNoticiesEsportsVictòries del Futsal Tordera, CPTordera, CFTordera i del CEEB Tordera femení

Victòries del Futsal Tordera, CPTordera, CFTordera i del CEEB Tordera femení

hoquei-asturhoqueiAquest passat cap de setmana, només un primer equip no ha pogut sumar la seva victòria. Per tant deixem enrere una jornada molt bona pels equips torderencs.

El dissabte, el Club Patí Tordera va disputar un partit decisiu per endollar-se a la part alta de la primera nacional espanyola. Només els hi valia la victòria i els torderencs no van desaprofitar l’oportunitat. Van sumar per tercera vegada consecutiva els tres punts contra l’Asturhockei per 3-1. El Futsal Tordera també comptabilitza el seu enfrontament com a victòria en imposar-se per la mínima al Caldes de Malavella per 3-2. El CEEB Tordera femení de Copa Catalunya va disputar doble enfrontament contra el CEJ L’Hospitalet. Les torderenques recuperaven el partit aplaçat de la primera jornada i el dissabte ja van poder sumar el seu segon triomf de la temporada per 59-69. I el diumenge al poliesportiu, van tornar a guanyar per 67-61.

Pel que fa al CEEB Tordera masculí de segona catalana no aixequen cap i ja són nou derrotes en deu partits. L’última aquest diumenge al poliesportiu contra el CB L’Escala per 40-80. El CFTordera va disputar un dels partits més atractius de la tercera catalana. Van rebre el CD Malgrat, un altre derbi al municipal d’esports on els punts es van tornar a quedar casa per 2-1. El resultat enganya ja que els torderencs van ser superiors durant els 90 minuts de joc perdonant clares ocasions de gol i afrontant el partit amb molt bona actitud.

ÚLTIMES NOTÍCIES