IniciNoticiesSocietat EL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE TORDERA REGISTRA UN AUGMENT DE VISITES...

EL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE TORDERA REGISTRA UN AUGMENT DE VISITES AQUESTES PRIMERES SETMANES DE GENER PER CULPA DE LA GRIP.

En les primeres setmanes de gener s’ha constatat un increment de grip al centre d’atenció primària de Tordera i a tot Catalunya.
La doctora diaz recorda que totes aquelles persones que es puguin veure afectades per un quadre gripal d’inici brusc amb febre alta, malestar general, dolors musculars o algun altre quadre respiratori amb febre moderada, tos, secreció nasal… cal que iniciïn mesures d’auto-cura amb analgèsics- antitèrmics i mesures generals com repòs, beure força líquids. Si els símptomes persisteixen, cal consultar el metge de capçalera, en cas de necessitar atenció mèdica fora de l’horari del seu centre, anar als centres d’atenció continuada.
L’absència de fred no ha impedit aquest any que abundin els refredats, les bronquitis, les pneumònies i les grips causats per altres virus ambientals que desestabilitzen de forma perillosa persones grans prèviament malaltes. El Departament de Salut de la generalitat, ha confirmat un increment de l’activitat del virus de la grip a Catalunya en la darrera setmana, però que no es pot parlar d’epidèmia.

ÚLTIMES NOTÍCIES