IniciNoticiesEsports LES OBRES DE LA PISCINA COBERTA DE TORDERA SEGUEIXEN A BON...

LES OBRES DE LA PISCINA COBERTA DE TORDERA SEGUEIXEN A BON RITME I PODRIA ESTAR ENLLESTIDA A PRINCIPIS D'ESTIU.

L’alcalde de Tordera i els representants de l’empresa promotora i gestora de la futura piscina coberta van fer divendres passat una visita d’obres al nou equipament.
Durant la trobada els responsables de l’obra van assegurar que la construcció podria estar enllestida a mitjans del mes de juny i a partir del juliol s’acabarien els treballs d’interior, com el mobiliari i la col·locació d’aparells esportius i sanitaris.
La piscina coberta està situada al final del carrer de l’Amistat i fins ara s’ha aixecat l’estructura de l’equipament i s’hi han construït les dues piscines, una per practicar la natació i una altra, de dimensions més petites, per a exercicis d’iniciació. A la mateixa planta de les piscines hi haurà la recepció i les zona de vestidors. Els baixos de l’equipament s’han reservat per a la zona de màquines i manteniment, mentre que a la planta superior hi haurà els aparells de gimnàsia, la sala d’spinning, la sala de fitness i una altra sala per l’aerobic i les activitats dirigides, a banda de sales per altres usos i necessitats de l’equipament.
La futura piscina coberta de Tordera serà de gestió privada, tot i que l’Ajuntament signarà un conveni per tal que els preus dels serveis bàsics que s’ofereixin des de l’equipament siguin populars.

ÚLTIMES NOTÍCIES