IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el Pavelló Poliesportiu acollirà un campionat nacional Katas de Kyokushinkai

Aquest dissabte el Pavelló Poliesportiu acollirà un campionat nacional Katas de Kyokushinkai

14732150_1796563490597223_6580194244206771578_nAquest dissabte 12 de novembre el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans acollirà per primera vegada un campionat nacional de Kyokushinkai amb la modalitat de Katas. Al voltant d’unes 750 persones entre competidors i acompanyants passaran pel nostre municipi. Per aquesta ocasió, els participants no competiran sinó que hauran de realitzar la part més tècnica i d’exhibició d’aquest art marcial. En Raúl Barjuan és un dels organitzadors i membre del club Doko Diker Gim Tordera Escola de Karate. En declaracions al Show dels Esports, ens explicava el que es podrà veure dissabte al torneig.

barjuan-kyokushinkai-1

La prova té molta exigència perquè el participant amb poc temps ha de cometre els menors errors possibles i tenir molta precisió i seguretat amb els moviments que realitzi. El campionat es divideix en diverses categories fins a la categoria sènior. Per aquest dissabte els organitzadors ens avancen que presenten a Tordera una novetat important en una de les categories. Escoltem Raúl Barjuan.

barjuan-kyokushinkai-2

Del club torderenc hi participaran dues persones. Dídac Rodríguez organitzador i responsable de l’entitat Doko Diker Gim Tordera Escola de Karate, convida a la gent que s’apropi al pavelló poliesportiu.

rodriguez-kyokushinkai-3

L’activitat començarà a les 15:30h i rep el suport de la federació catalana, espanyola i internacional de Kyokushinkai.

ÚLTIMES NOTÍCIES