IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení és l’únic equip que juga a domicili

El CEEB Tordera femení és l’únic equip que juga a domicili

IMGP0360Per aquest proper cap de setmana la majoria dels primers equips torderencs disputaran els seus partits com a locals.

El dissabte a les 15:30h el Futsal Tordera jugarà la seva jornada de la primera nacional espanyola al poliesportiu contra el Sant Cebrià de Vallalta. Una hora més tard i seguit del partit de futbol sala, el CEEB Tordera masculí de segona catalana rebrà el CESET de Girona. A les 20:30h el Club Patí Tordera repeteix una jornada més com a local a la primera nacional espanyola. Rebrà el Calafell Tot l’Any al parroquial. Aquest enfrontament el podreu seguir en directe amb l’equip del Som Club Patí Tordera.

El diumenge al migdia, 12:15h el CEEB Tordera femení de Copa Catalunya visitarà la pista del Càmping Bianya Roser de Barcelona. Un duel que podreu seguir per la nostra sintonia. Tancarà el cap de setmana esportiu el primer equip del CFTordera reben la visita del Lloret B al camp municipal d’esports a les 16:30 en aquesta jornada de la segona catalana. Aquest partit també el podreu escoltar en viu per la 107.1FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES