IniciNoticiesMossèn Santi Parejo oficiarà les últimes misses a Tordera el cap de...

Mossèn Santi Parejo oficiarà les últimes misses a Tordera el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. Aquest divendres, Salvador Juanola i Cadena pren possessió com a nou rector de Tordera

02696A principis d’estiu es va fer oficial l’anunci del canvi de rector a la parròquia de Tordera. Ho va fer públic el Bisbe de Girona, Francesc Pardo, amb l’objectiu de reforçar alguns equips parroquials de la diòcesi i l’activitat pastoral que desenvolupen. Així doncs, en els propers dies, mossèn Santi Parejo deixarà el nostre municipi i arribarà mossèn Salvador Juanola i Cadena, com a nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya. En declaracions en aquesta emissora, mossèn Santi Parejo fa una valoració molt positiva de l’estada al nostre poble.

comiat-mossen-santi-1

A partir d’ara, mossèn Santi Parejo serà capellà adscrit a Canet de Mar amb facultats de vicari. Acompanyarà mossèn Felip Hereu i Pla, que fins ara era rector de Palafrugell i a partir d’aquest mes assumirà les parròquies de Canet, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta. Ho explica Santi Parejo.

comiat-mossen-santi-2

Mossèn Santi Parejo creu que el canvi de municipi ha estat una decisió encertada. Recorda que els seus pares viuen a Canet i que són grans.

comiat-mossen-santi-3

L’estada de Mossèn Santi a Tordera ha estat curta, de només dos anys. Va arribar el setembre del 2014 per substituir mossèn Rafel Felipe Freije. Tot i això, creu que el més important són les persones que ha conegut. Escoltem Santi Parejo.

comiat-mossen-santi-4

Mossèn Santi Parejo posa de manifest que no hi ha vocació per la vida religiosa. Assegura que queden pocs seminaristes i que, d’aquí un temps, serà molt habitual que un mateix capellà sigui rector de més d’una parròquia, tal i com ja passa a l’Empordà.

comiat-mossen-santi-5

Aquest divendres, 9 de setembre, el Bisbat de Girona celebra la presa de possessió dels nous càrrecs diocesans i parroquials. Per tant, Salvador Juanola i Cadena (fins ara capellà de Canet de Mar) serà, formalment, nou rector de Tordera. Ara bé, el canvi definitiu es farà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, quan mossèn Santi Parejo oficiarà les últimes misses al nostre municipi.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES