Obre l’exposició “Camps de voluntariat: Roda el món i agita el teu entorn”.


ExpoCampsVoluntariat 001La biblioteca de Tordera acull aquest dies l’exposició “Camps de voluntariat: Roda el món i agita el teu entorn” a càrrec del servei civil internacional de Catalunya. Es tracta d’ una exposició de fotografies sobre l’experiència dels voluntaris del Servei Civil Internacional de Catalunya arreu del món. La mostra es divideix en quatre àrees: Justícia Climàtica, Voluntariat, Interculturalitat, i Transformació Social. Segons la tècnica de comunicació del SCI, Marta Pérez la mostra és una bona oportunitat per conèixer les tasques solidàries dels voluntaris.

camps voluntariat 1

Aquesta exposició es podrà visitar durant l’horari d’obertura de la biblioteca, fins al 17 de juny.

El Servei Civil Internacional (SCI) és un moviment internacional que treballa per la pau i la justícia social, entesa com la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans. Nascut al 1982, l’SCI de Catalunya representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional (Service Civil International) i que és principalment conegut per l’organització de projectes de camps internacionals de treball voluntari, als quals participen cada any més de 5.000 persones de tot el món. Marta Pérez ens convida a ser voluntaris.

camps voluntariat 2

A la seva web http://www.sci-cat.org podeu trobar tot tipus d’informació per participar en aquests camps de treball: cercador de camps, condicions, característiques dels camps, inscripció, consells útils, experiències, etc…