IniciNoticiesMedi ambientEL PSC LAMENTA QUE EL NOM DE TORDERA SURTI ALS MITJANS DE...

EL PSC LAMENTA QUE EL NOM DE TORDERA SURTI ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ PER UNA ACUSACIÓ DEL FISCAL DE MEDI AMBIENT CONTRA L’ALCALDE I EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT PER UN PRESUMPTE DELICTE ECOLÒGIC.

El grup municipal del PSC a Tordera ha emès un comunicat on lamenta profundament que el nom de Tordera surti als mitjans de comunicació per l’acusació del Fiscal de presumpte delicte ecològic a l’Alcalde Garcia Cañizares i al regidor Aulet per una mala gestió ambiental.

Segons els socialistes, els abocaments a la zona de Terrabrava han estat consentits durant anys pels responsables municipals i s’han posat de manifest per part del grup socialista als butlletins i als plenaris del consistori. El PSC acusa l’equip de govern d’haver-se oblidat de la cura dels espais naturals del poble.

Amb tot, el grup municipal socialista anuncia que treballarà per tal que es dirimeixin totes les responsabilitats i s’assumeixin les culpes d’aquesta mala gestió i insten al govern de CiU i ERC a cessar els responsables de la mateixa.

ÚLTIMES NOTÍCIES