IniciNoticiesMedi ambientLA MOSTRA – TALLER SOBRE EL COMPOSTATGE POSA EL PUNT I FINAL...

LA MOSTRA – TALLER SOBRE EL COMPOSTATGE POSA EL PUNT I FINAL A LA CAMPANYA DE REDUCCIÓ I APROFITAMENT DE LA MATÈRIA ORGÀNICA

Aquest cap de setmana ha finalitzat la campanya de reducció i aprofitament de la matèria orgànica impulsada per l’Ajuntament de Tordera, i que s’ha emmarcat dins la Setmana de la reducció de residus de Catalunya, promoguda per l’Agència Catalana de Residus, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat i el Centre Català de Reciclatge.

Es tracta d’una edició pilot a Europa que té per objectiu focalitzar el tema de la prevenció de residus incrementant la conscienciació pública sobre aquest tema i destacant el paper fonamental que té en el desenvolupament sostenible i en lluita contra el canvi climàtic.

A Tordera s’ha organitzat una mostra- taller sobre el compostatge al Parc Prudenci Bertrana. Aquesta mostra ha estat l’activitat final d’aquesta campanya impulsada per l’Ajuntament i durant la qual s’han fet, des de l’octubre, una sèrie de xerrades orientades a conèixer i saber com s’aconsegueix el compost i sobre la seva reutilització. La membre d’egam, la torderenca Maribel Marín, ha parlat sobre la campanya.

Marín ha dit que ara és el començament de l’activitat per tota aquella gent que ha seguit la campanya de realització de compostatge. Escoltem-la.

La portaveu de l’organització Degam també ha explicat que moltes de les persones que han assistit a les xerrades ja coneixien el procés de compostatge i que l’assistència els hi ha servit per resoldre dubtes sobre la manera de fer compost.

La mostra – taller sobre el compostatge ha anat acompanyada d’una exposició sobre residus orgànics cedida per la Generalitat. Totes les persones interessades en el procés d’obtenció de compostatge poden rebre més informació a través de la pàgina web compostatge@tordera.org.

ÚLTIMES NOTÍCIES