IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA ORDENANÇA MUNICIPAL PER A LA PREVENCIÓ I...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA ORDENANÇA MUNICIPAL PER A LA PREVENCIÓ I CONTROL DELS MOSQUITS.

L’ajuntament de Tordera va aprovar ahir l’ordenança municipal per a la prevenció i control dels mosquits, i particularment del mosquit tigre. El mosquit tigre és una espècie que nidifica en basses d’aigua artificials petites i estancades, com jardineres, bidons o plats de testos de plantes, entre d’altres recipients domèstics habituals. Per això, l’Ordenança Municipal vol informar als ciutadans sobre les accions a realitzar per evitar la seva proliferació. Els consells que recomana l’ajuntament és buidar i mantenir net qualsevol bassa exterior que pugui acumular aigua com joguets, gerros, cubs, plats, neumàtics o objectes de jardí.

A més, és necessari cobrir els petits forats que acumulin aigua en piscines buides i troncs d’arbres amb sorra. El regidor de medi ambient, Carles Aulet assegurava que l’ordenança presenta consells dirigits als ciutadans, per evitar que proliferin els mosquits, i particularment el mosquit tigre a Tordera.

El regidor d’ERC, Bernat Costas i el regidor del PSC, Josep Romaguera van destacar la voluntat informativa de l’ordenança, i van donar el seu suport.

Els dos representants del Moviment Alternatiu per Tordera no van assistir ahir en el plenari municipal, per motius professionals.

ÚLTIMES NOTÍCIES