IniciNoticiesSocietatELS MOSSOS D'ESQUADRA DETENEN 4 ROMANESOS A TORDERA COM A PRESUMPTES AUTORS...

ELS MOSSOS D'ESQUADRA DETENEN 4 ROMANESOS A TORDERA COM A PRESUMPTES AUTORS D'UN DELICTE DE ROBATORI AMB FORÇA.

Els mossos d’esquadra van detenir la matinada de Sant Jordi, a quatre romanesos en un control a Tordera, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els fets van passar al voltant de les 4 de la matinada, en un dispositiu Nansa a la carretera N-II, al terme municipal de Tordera. Els mossos van observar una furgoneta amb plaques de matrícula franceses ocupada per quatre persones que, davant la presència policial, va fer una maniobra per saltar-se el dispositiu.
Tot i aquesta maniobra, el conductor no va poder fugir i els agents els van aturar. Tot seguit van comprovar la càrrega del vehicle i al seu interior hi van trobar diversos estris i peces metàl·liques; entre d’altres, una serra de ferro, una font d’alimentació, uns 50 rotllos de cable de diferents tipus (connexió elèctrica, informàtica, de coure, etc.) i un ordinador portàtil.
Quan els mossos van preguntar als ocupants del vehicle on es dirigien i quina era la procedència del material, aquests van respondre de forma diferent, sense acreditar la procedència dels objectes. Davant d’aquest fet, els agents van decidir comissar la càrrega i detenir els quatre ocupants del vehicle com a presumptes autos d’un delicte de robatori amb força. Arran de la investigació, els agents van poder saber que el material s’havia robat de l’interior d’un magatzem de Renfe de la població de Maçanet de la Selva.
Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES