IniciNoticiesCulturaL’artista Teresa Pera inaugura una nova exposició al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes...

L’artista Teresa Pera inaugura una nova exposició al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró: “Botanicals”.

IMG_20151106_194256El Maresme acull, aquest mes de novembre, una nova exposició de l’artista Teresa Pera. Es titula “Botanicals” i es pot visitar fins el 28 de novembre al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró. Després d’aquesta, que té com a punt de partida els jardins botànics, Pera farà un punt i apart d’exposicions a la comarca. És un comiat temporal. Amb dos anys ha dut a terme 6 exposicions individuals i diu que ara necessita descansar. Ella mateixa ens parla del que podrà veure la gent que la visiti.

botanicals 1

Teresa Pera va inaugurar “Botanicals” el passat divendres. Ella mateixa ens explica com va anar i convida els torderencs i torderenques a visitar l’exposició.

botanicals 2

Pera diu que ara té ganes de tancar-se al taller i treballar amb més tranquil·litat, sense l’exigència que suposa tenir exposicions programades.

botanicals 3

“Botanicals” es pot visitar fins el 28 de novembre, els dilluns, dimarts i dijous de 9 del matí a 1 del migdia, i els dijous, divendres i dissabte de dos quarts de 7 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mataró.

ÚLTIMES NOTÍCIES