IniciNoticiesCulturaL’ANC de Tordera organitza una marxa de torxes i un concert amb...

L’ANC de Tordera organitza una marxa de torxes i un concert amb els grups Free Kiss i Pastorets Rock per aquest vespre-nit

concert ancLa territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Tordera organitza una moguda dirigida al jovent el vespre-nit abans de la Diada. Els actes començaran amb una Marxa de Torxes des del costat de la Biblioteca de Tordera, que passarà pels carrers Canigó, Santa Llúcia i Ciutadans fins arribar a la Pista de l’amistat. Allà les activitats continuaran amb la lectura d’un manifest i botifarrada popular i, el punt i final a la nit, el posarà el concert amb els grups Free Kiss i Pastorets Rock. Ens en dóna més detalls el portaveu de l’ANC a Tordera, Àngel Vallicrosa.

anc 10s 1

Les activitats que organitza l’ANC torderenca aquest proper 10 de setembre compten amb el suport de les agrupacions polítiques juvenils del municipi, JERC i JNC. Àngel Vallicrosa explica que tot s’ha preparat especialment per als joves, perquè ells també són peça clau en l’èxit de les forces independentistes a les eleccions del 27 de setembre.

anc 10s 2

La marxa de torxes començarà a les 21:30 de la biblioteca i el concert donarà inici a les 23:00 hores a la pista coberta de l’amistat.

ÚLTIMES NOTÍCIES