IniciNoticiesSocietatEL DEPARTAMENT D' ENSENYAMENT ES COMPROMET A FINALITZAR LES OBRES DE L'ESCOLA...

EL DEPARTAMENT D' ENSENYAMENT ES COMPROMET A FINALITZAR LES OBRES DE L'ESCOLA ROUREDA DE SANT PERE EL DESEMBRE. MENTRESTANT S'HAURAN D'INSTAL·LAR DOS MODULS MÉS DAVANT LA NEGATIVA DELS PARES.

La coordinadora d’Escoles de Primària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Mercè Julià, va visitar dilluns el CEIP La Roureda de Tordera per estudiar en quins terrenys ubicaran els nous mòduls prefabricats que col·locaran per al proper curs i es va trobar amb una concentració de pares i mares dels nens del col·legi que li van fer arribar la seva oposició a aquesta instal·lació de dos nous mòduls per acollir dos cursos més el curs vinent, fins que s’acabi la nova escola.
Els pares van dir a la responsable d’Educació del Departament que “no volem més mòduls perquè s’empitjoren les condicions en les quals estan estudiant els nostres fills”. Els pares van explicar a Julià que el col·legi no està en una ubicació adient, es troba entre una carretera molt transitada, les vies del tren, el cablejat d’alta tensió, i una riera propera que provoca fongs d’humitat que s’agreugen quan plou, i no disposa de bones condicions perquè els nens puguin estudiar.

Sobre la instal·lació de nous mòduls per al curs vinent Julià va explicar que una possibilitat era col·locar-los en uns terrenys que hi ha a prop del col·legi i posar una tanca a la pista per utilitzar-la de pati.

Els pares ja van traslladar a la responsable de la generalitat que no acceptarien l’instal·lació de nous mòduls a la zona.
La responsable d’Escoles de Primària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Mercè Julià, va estar acompanyada durant la visita a l’escola, pels regidors en funcions de l’Ajuntament de Tordera M. Àngels Cayró i Carles Aulet, per la directora del col·legi i per una representació de l’AMPA.

ÚLTIMES NOTÍCIES