IniciNoticiesEsportsLa Penya Barcelonista de Tordera es prepara per a les eleccions a...

La Penya Barcelonista de Tordera es prepara per a les eleccions a la presidència del FCBarcelona

eleccionbarcaDemà, dissabte 18 de juliol, hi ha eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona. A Tordera, aquestes votacions també es viuran amb atenció especial des de la penya barcelonista. El president de l’agrupació blaugrana torderenca, Lluís Agell, ens explica de quina manera ho viuran i ens confessa que Joan Laporta ha ofert un autocar, que els socis torderencs han rebutjat.

Agell eleccions fcb 1

Agell no és partidari de gaires canvis i en principi aposta per la continuïtat de Josep Maria Bartomeu. Ens explica que des de la penya barcelonista de Tordera van assistir a un acte d’aquest candidat a Mataró.

Agell eleccions fcb 2

Es preveu que al voltant d’una seixantena de socis blaugranes de Tordera vagin a votar aquest dissabte. Només es necessita ser soci del FCBarcelona i portar el DNI. Durant 12 hores, des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit, els 109.367 socis amb dret a vot podran exercir-lo a l’àrea de votacions, ubicada a l’esplanada de davant de l’Auditori 1899. La zona de votacions, unes grans carpes blaugrana, comptarà amb 136 meses electorals distribuïdes en 14 passadissos i ordenades alfabèticament pel primer cognom dels socis.

ÚLTIMES NOTÍCIES