IniciNoticiesEsportsAquest dilluns arrenca el casal del Club Futbol Tordera

Aquest dilluns arrenca el casal del Club Futbol Tordera

tordera-cf-192Aquest dilluns el casal del club futbol tordera arrenca, amb un ampli ventall d’activitats previstes. Com ja es habitual el casal dona el seu tret d’inici l’última setmana de juny fins el 14 d’agost, cinc setmanes on els nens i nenes que participin al casal, a banda de la practica del futbol, aprendran altres esports i activitats. Aleix Valls, un dels responsables del casal, ens explica algunes de les activitats previstes.

Valls casal estiu 1

El casal començarà a les nou del mati i s’allargarà fins la una del migdia. Tot i que hi ha alguna de les activitats previstes que es poden allargar, com la bicicletada a la punta del riu Tordera. Joel Caparrós, responsable del casal, ens ho explica.

Caparros casal estiu 2

La edició d’enguany compta amb una acampada que ja s’ha consolidat en el programa d’activitats del casal, on els nens i nenes podran gaudir d’un dia i una nit completament diferent al que solen fer. Valls, ens explica la il·lusió amb que ho viuen els nens.

Valls casal estiu 3

La organització espera tenir la novetat d’esports que fins ara no s’han realitzat mai dins el casal per poder renovar i continuar fent atractiu els casal d’estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES