IniciNoticiesMedi ambientLA GENERALITAT EQUIPARARÀ LA COBERTURA MÈDICA DELS BOMBERS VOLUNTARIS.

LA GENERALITAT EQUIPARARÀ LA COBERTURA MÈDICA DELS BOMBERS VOLUNTARIS.

00917Els bombers voluntaris tindran la mateixa cobertura mèdica que els funcionaris. En una entrevista a La Xarxa, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés, ha anunciat un acord imminent amb una mútua que tancarà una reivindicació de més de 20 anys. Ramon Parés també ha avançat que gràcies a un acord amb el Departament d’Economia i Finances els bombers voluntaris que estiguin de baixa cobraran una prestació al mes següent de comunicar-la. Fins ara els bombers trigaven mesos a percebre una compensació per la seva baixa mèdica.

bombers 1

La bombera voluntària de Tordera, Patricia Nuviola recordava que porten molt de temps lluitant per aconseguir aquesta reivindicació.

bombers tordera

El director de Bombers de la Generalitat espera que gràcies a aquests acords es posi fi al conflicte laboral que l’estiu passat va provocar la primera vaga indefinida dels bombers voluntaris en plena campanya d’estiu.

bombers 2

El cos de bombers voluntaris a Tordera es va fundar a mitjans dels anys 80. Actualment, l’entitat està formada per 27 persones. La destacada trajectòria del cos de bombers dins el teixit associatiu local ha estat avalada per la seves importants intervencions en les actuacions de seguretat i emergències que s´han produït tant al municipi com a les rodalies durant els últims 20 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES