IniciNoticiesCulturaCOMENÇA LA INSTAL·LACIÓ DE PANELLS INFORMATIUS DEL PROJECTE D’ITINERARIS GUIATS PEL CENTRE.

COMENÇA LA INSTAL·LACIÓ DE PANELLS INFORMATIUS DEL PROJECTE D’ITINERARIS GUIATS PEL CENTRE.

planellsAmb les obres de remodelació de la Plaça de la Concòrdia (que van quedar enllestides l’estiu passat), sumades a les millores dels aparcaments del centre i del costat del riu, es van donar per acabats els treballs de regeneració del nucli històric de Tordera. Ara bé, el projecte encara no estava del tot llest, perquè faltava dotar d’informació aquest casc històric. En aquest sentit, aquesta setmana ha començat la instal·lació de panells informatius del projecte d’itineraris guiats pel centre. La voluntat és recuperar algunes zones del centre i salvaguardar indrets significatius del passat de Tordera.

Des de l’Ajuntament es va considerar que calia complementar tota la feina urbanística amb un relat de com era Tordera en el passat. I aquest és l’objectiu dels panells informatius, que també inclouran codis QR per a dispositius mòbils, per tal d’ampliar les explicacions o obtenir de manera ràpida indicacions comercials i de serveis. Escoltem el regidor de cultura, Josep Llorens.

panells casc antic 2

Josep Llorens explica quins tipus de panells hi haurà i on es col·locaran.

panells casc antic 3

Segons Llorens, els panells permetran tenir un relat de Tordera.

panells casc antic 4

En definitiva, la voluntat és anar fent via cap a la idea de “ciutat intel·ligent”, cada vegada més instal·lats en les noves tecnologies, per tal de ser més eficients i competents, però també per generar més i millor informació i que aquesta sigui fàcilment accessible. En els propers dies s’aniran instal·lant aquests panells en diferents punts del casc històric de Tordera. L’avantatge dels codis QR és que s’actualitzaran periòdicament, de manera que permetran introduir novetats o variar la informació quan sigui necessari, ja sigui històrica o comercial.

ÚLTIMES NOTÍCIES