IniciNoticiesEsportsEL PLE DE L’AJUNTAMENT APROVA EL PLA ESPECIAL DE CA L’ORENCH I...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT APROVA EL PLA ESPECIAL DE CA L’ORENCH I CAN COSTURER.

El ple de l’ajuntament va aprovar provisionalment dimecres passat el pla especial de Ca l’Orench i Can Costurer, promogut per Top Ten, SL. La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs va explicar que l’actuació afecta una casa de pagès del veïnat de Sant Daniel, per ser casa de colònies, lleure i esports. Cal recordar, que l’empresa Top Ten SL, va construir fa uns quatre anys diversos camps de futbol de gespa, que acullen durant la temporada nombrosos tornejos. El Moviment Alternatiu Per Tordera va presentar al·legacions contra el projecte que el govern va desestimar. El regidor, Josep Alsina recordava que l’activitat es va iniciar fa 4 anys sense els permisos corresponents.

El regidor del PSC, Josep Romaguera va denunciar la manera de fer del govern en tot aquest afer.

Per contra, el regidor d’ERC, Bernat Costas va aplaudir el resultat final del procés i va demanar més ambició, per tal que l’activitat aporti els màxims beneficis per Tordera.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va admetre que l’activitat s’havia tramitat malament, però que un cop resolt, serà beneficiosa per el municipi.

L’expedient serà enviat a la comissió d’urbanisme de Barcelona per la seva aprovació definitiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES