IniciNoticiesSocietatAQUEST MATÍ S’HA OBERT LA NOVA ENTRADA A TORDERA ENTRE LA CARRETERA...

AQUEST MATÍ S’HA OBERT LA NOVA ENTRADA A TORDERA ENTRE LA CARRETERA N-II I L’AVINGUDA FIBRACOLOR EN EL PLA PARCIAL DE LA MULLERA.

El nou vial del pla de la mullera que connecta la carretera N-II amb la rotonda Pau Casals i l’avinguda fibracolor ja està obert. L’ajuntament ha recepcionat el pla parcial, de manera que ha fet efectiva aquest matí l’obertura d’aquest nou vial d’entrada i sortida del municipi. Aquest obertura, també a estat condicionada a la finalització de la rotonda Pau Casals que haurà de gestionar el trànsit de la zona. La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs recordava que s’ha dissenyat pensant amb la seguretat del trànsit.

La nova zona residencial de la mullera la creuaran dues avingudes. La primera, que s’obre avui, enllaça la N-II amb la nova via de circumval·lació, paral·lela al carrer Maragall, i portarà el nom de Fibracolor. La segona, en perpendicular, unirà el Camí Ral amb l’avinguda Fibracolor.
L’espai emblemàtic d’aquest pla parcial serà la construcció d’una gran plaça porxada, semblant a la de Vic, ho explica Rosa Salarichs.

Alguns promotors immobiliaris ja han demanat permisos a l’ajuntament per començar obres a la mullera. Tot i això, la crisis del sector afectarà el ritme de construcció dels habitatges projectats en aquesta zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES