IniciNoticiesPolíticaEL PSC REPERTEIX UNA NOVA EDICIÓ DEL BUTLLETÍ DIGUEM-HO TOT.

EL PSC REPERTEIX UNA NOVA EDICIÓ DEL BUTLLETÍ DIGUEM-HO TOT.

El PSC de Tordera està repartint aquest dies una nova edició bilingüe del butlletí “Diguem-ho tot”. En aquest número, els socialistes dediquen un extensa editorial, a parlar sobre l’ocupació, tasca i funció que té un regidor a l’oposició. En aquesta edició els socialistes també expliquen els motius que els van portar, el passat 27 de febrer, a votar en contra del pressupost municipal. Escoltem la regidora Ester Agell.

La regidora socialista també fa esment de dos articles escrits per ella mateixa i el regidor Josep Romaguera, on expressen la inoperància i l’autoritarisme del govern municipal.

Els socialistes també mostren el seu suport a la moció on es demana a les empreses que tenen participació amb Fibracolor s’involucrin en la reinserció de treballadors i es feliciten de la proposta d’inversió de l’estat a la comarca. Per últim, el butlletí inclou l’apartat de la via jove, on el grup s’alegra de la posada en marxa del casal joves, esperant que sigui un punt d’interès per tots els joves de Tordera. El butlletí “Diguem-ho tot” s’està repartint aquest dies casa per casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES