IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ OFEREIX AQUEST CAP DE SETMANA TRES PROPOSTES VARIADES PER...

EL TEATRE CLAVÉ OFEREIX AQUEST CAP DE SETMANA TRES PROPOSTES VARIADES PER A TOT TIPUS DE PÚBLIC.

Aquest cap de setmana es preveu intens al teatre clavé. La programació estable presenta tant divendres, dissabte com diumenge propostes variades i per tot tipus de públic. Aquesta nit el cicle de cine-club co-organitzat amb l’ entitat cine-club 24ips ofereix la pel·lícula Siete Mesas, premi san sebastian al millor guió. La projecció començarà a les 10 del vespre. Dissabte, el cicle de teatre, música i cinema familiar co-organitzat amb l’associació de comerciants de Tordera Centre presenta la projecció de la pel·lícula animada Donkey Xot. Ens parla d’aquesta proposta, el director del teatre clavé, Josep Navarro.

La pel·lícula recomanada a partir de 5 anys, serà dissabte, a les 6 de la tarda.

Finalment, diumenge el cicle de teatre i dansa presenta l’espectacle Gom a Gom de la companyia Chapertons. Gom a Gom és un espectacle d’humor visual per a tots els públics, utilitzant com a gran protagonista, el pneumàtic. L’espectador viu una còmica travessia pel mar, plena d’entrebancs. Escoltem Josep Navarro.

L’espectacle serà diumenge, a partir de les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les tres propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES