IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DELS DOS EQUIPS DEL FUTBOL A TORDERA

VICTÒRIA DELS DOS EQUIPS DEL FUTBOL A TORDERA

El CF Tordera va guanyar per 4-0 contra l’Obispado el mateix dia que estrenava entrenador. Els de casa van mostrar tota la seva superioritat durant la major part del partit, demostrant-ho així amb la seva tàctica i marcant tres dels quatre gols en la segona part. Per tant, una setmana més es queden en una tercera posició a dos punts del segon de taula, el Guíxols B i a vuit punts del Salt. El proper dissabte el CF Tordera visitarà a les quatre de la tarda la gespa de l’Arbúcies.

El segon equip del CF Tordera també va córrer la mateixa sort. A casa del Vidrerenca va guanyar per 1-2. El Tordera va sortir molt fort en els primers minuts, però els locals el van frenar aconseguint l’1-0. En la segona part i amb la expulsió d’Estol, van aconseguir el punt que els va fer la victòria. Aquesta setmana es situen altre cop en una catorzena posició. El proper diumenge 17 a les cinc de la tarda, el Besalú serà el nou contrincant del CF Tordera B.