IniciNoticiesSalutTORDERA PROMOU DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA EL TABAC.

TORDERA PROMOU DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA EL TABAC.

L’Ajuntament de Tordera, a través de diferents regidories, i la Unitat d’Atenció a les Drogodependències de l’Hospital Calella organitzen per aquest dimarts una xerrada sobre l’abordatge i la prevenció del consum de drogues adreçada especialment als pares.

La xerrada vol servir per donar pautes d’intervenció als pares per ajudar-los en aquest tema. Aixi ho explica la tècnica en drogodependències de Pineda de mar, Mar Latorre. L’acte començarà a les 8 de la tarda a la biblioteca.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/dia-contra-tabac-1.mp3|titles=dia contra tabac 1]

En aquest sentit, demà es celebra el Dia mundial contra el tabac. A Tordera, com a molts pobles de l’Alt Maresme, s’instal·larà una parada on un sanitari (infermer i/o metge del CAP) convidarà la població a fer-se la prova de mesurar amb un coxímetre el volum de CO2 en aire espirat i amb un espiròmetre l’edat pulmonar. A la vegada, se li lliurarà informació per escrit en format tríptic sobre els avantatges del deixar de fumar. La tècnica, Mar Latorre explica que l´objectiu és generar la reflexió en la població dels riscos que implica aquesta pràctica.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/dia-contra-tabac-2.mp3|titles=dia contra tabac 2]

La parada s’instal·larà al Camí Ral (cantonada amb carrer de Mes), de 12 a 2 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES