IniciNoticiesSocietatLA POLICIA LOCAL DE TORDERA HA DETINGUT AQUEST MATINADA A DOS INDIVIDUS...

LA POLICIA LOCAL DE TORDERA HA DETINGUT AQUEST MATINADA A DOS INDIVIDUS PER ROBATORI AMB FORÇA A DOS COMERÇOS.

La passada matinada s’han produït dos de robatoris amb força a dos comerços de la població per la qual cosa s’ha procedit, juntament amb agents del cos de Mossos d’Esquadra, a realitzar els controls pertinents per intentar interceptar els possibles autors del fet. Poc després s’ha procedit a la detenció de dos individus veïns de Ripollet de 21 i 23 anys quan intentaven abandonar la població de Tordera, com a presumptes autors dels fets. Els detinguts han estat traslladats a les dependències de Mossos d’Esquadra de Pineda per passar, en les properes hores, a disposició judicial.

A més a més, degut a les tasques d’investigació posterior, s’ha esbrinat que els mateixos individus han estat els presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle aquesta passada nit també a la població de Tordera. La Policia Local vol agrair la col·laboració ciutadana que ha facilitat el bon resultat d’aquest servei pel fet que les trucades rebudes en el moment que s’acabaven de produir els fets han estat trets essencials per a localitzar-ne els possibles autors. La Policia Local sol·licita als veïns de Tordera, la seva col·laboració en donar-nos avís de manera immediata en cas que siguin testimonis de qualsevol fet delictiu o bé sospitin del comportament de qualsevol persona per tal de poder actuar amb rapidesa, donant-los la garantia de que les seves dades seran tractades amb total confidencialitat.

D’altra Banda, La Policia Local va atendre ahir un avís, prop de les 11 del matí, d’un possible incendi en un habitatge del nucli urbà amb el resultat que es va incendiar la xemeneia d’una vivenda. Dues dotacions de bombers es van fer càrrec del servei que va finalitzar una hora més tard, sense haver de lamentar-se cap dany personal ni material.

La Policia Local recomana a tots els ciutadans que disposin de llars de foc a casa seva, que una vegada l’any, realitzin tasques de manteniment de xemeneies per evitar ensurts d’aquestes tipus.

ÚLTIMES NOTÍCIES